N. 364112 (2020-501312) Gelieve hieronder de geselecteerde Belgische overheidsopdracht te vinden.

zondag 19 mei 2024
  Gelieve hieronder de geselecteerde Belgische overheidsopdracht te vinden.
Onderwerp: Werken voor de vervanging van verwarmingsinstallaties en installaties voor de bereiding van sanitair warm water. Preventief onderhoud (onderhoud - controle) en corrigerend onderhoud van verwarmings- en SWWinstallaties Deze werken en diensten worden toegewezen in de vorm van een raamovereenkomst voor een periode van 4 jaar, krachtens artikel 43 van de wet van 17 juni 2016.
Beknopte beschrijving : zie II.2.4
N. 364112 (2020-501312)
Referentienummer: LLM-2019/080 bis-F02_0
Publicatie datum: 15/01/2020
 
Type: Aankondiging van opdracht
Versies
Publicatie datum NO_DOC_EXT Relatie Versie
06/02/2020 2020-504024 2020-501312 1_E1
15/01/2020 2020-501312 0

Extracten


AFDELING: AANBESTEDENDE DIENST


Le Logement Molenbeekois
Nationaal identificatienummer: 0401.984.331_29257
Sint-Jan-Baptistvoorplein, 27
Sint-Jans-Molenbeek
1080
Telefoon: +32 490138419
krodaro@llm.irisnet.be
http://www.molenbeek.irisnet.be/fr/je-vis/logement/le-logement-molenbeekois
https://enot.publicprocurement.be/enot-war/preViewNotice.do?noticeId=364112
https://enot.publicprocurement.be/enot-war/preViewNotice.do?noticeId=364112
https://eten.publicprocurement.be/etendering/viewWorkspacesBasedOnExtUrl.do?wsName=LLM-2019%2F080+bis-F02
https://enot.publicprocurement.be/enot-war/displayForum.do?forumId=27631
Openbare vastgoedmaatschappij (OVGM)
Onroerend patrimoniumbeheer (Sociale woningen)

AFDELING: VOORWERP VAN DE OPDRACHT


Werken voor de vervanging van verwarmingsinstallaties en installaties voor de bereiding van sanitair warm water. Preventief onderhoud (onderhoud - controle) en corrigerend onderhoud van verwarmings- en SWWinstallaties Deze werken en diensten worden toegewezen in de vorm van een raamovereenkomst voor een periode van 4 jaar, krachtens artikel 43 van de wet van 17 juni 2016.


LLM-2019/080 bis-F02_0

zie II.2.4


Deel van het vastgoedpark van CVBA Le Logement Molenbeekois - zie lijst


Werken voor de vervanging van verwarmingsinstallaties en installaties voor de bereiding van sanitair warm water.

Preventief onderhoud (onderhoud - controle) en corrigerend onderhoud van verwarmings- en SWW-installaties Deze werken en diensten worden toegewezen in de vorm van een raamovereenkomst zoals vermeld in punt II.1.4 in deze aankondiging van opdracht.

De aanbestedende overheid wenst deze raamovereenkomst, waarvan alle bepalingen definitief vastliggen, met één dienstverlener te sluiten. Eén inschrijver zal geselecteerd worden om deel uit te maken van de raamovereenkomst op basis van de gunningscriteria beschreven in deze opdracht.


Gunningscriteria
Kwaliteitscriterium Naam: Uitvoeringstermijn voor alle onderhoudsen controlewerken
Weging: 15
Kostencriterium Naam: Prijs van de te vervangen elementen en te vervangen verwarmingsketels
Weging: 45
Kostencriterium Naam: Kostprijs van het onderhoud en de controle
Weging: 30
Kostencriterium Naam: Kostprijs voor punctuele interventies
Weging: 10
Looptijd in maanden 48

AFDELING: JURIDISCHE, ECONOMISCHE, FINANCIËLE EN TECHNISCHE INLICHTINGEN


Onverminderd de toepassing van artikel 70 van de wet van 17 juni 2016, bevinden de inschrijvers zich niet in een van de uitsluitingssituaties als bedoeld in de artikelen 67 tot 69 van de wet van 17 juni 2016.

De inschrijvers voegen het volgende bij hun offerte:

A/ Naleving van art. 68 van de wet van 17 juni 2016 en art. 62 van het besluit "Plaatsing":

De inschrijver die personeel tewerkstelt dat aan de wet van 27 juni 1969 onderworpen is, voegt een attest bij van de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid waaruit blijkt dat hij in orde is met de betaling van zijn socialezekerheidsbijdragen. De inschrijver die personeel tewerkstelt dat onder een andere lidstaat van de Europese Unie ressorteert en hierboven niet bedoeld wordt, voegt een attest bij dat is uitgereikt door de bevoegde buitenlandse overheid waaruit blijkt dat hij in orde is met zijn verplichtingen betreffende de betaling van de socialezekerheidsbijdragen volgens de wettelijke bepalingen van het land waar hij gevestigd is. Het attest heeft betrekking op het laatste kalenderkwartaal verstreken voor de uiterste ontvangstdatum van de offertes.

B/ Naleving van art. 68 van de wet van 17 juni 2016 en art. 63 van het besluit "Plaatsing":

Bij zijn deelnemingsaanvraag voegt de inschrijver een attest waaruit blijkt dat hij in orde is met zijn beroepsmatige fiscale verplichtingen volgens de wettelijke bepalingen van het land waar hij gevestigd is. Het attest betreft de laatste fiscale periode verstreken voor de uiterste ontvangstdatum van de deelnemingsaanvragen. Voor een Belgische inschrijver moet dat attest door de FOD Financiën opgesteld zijn.

C/ De eventuele corrigerende maatregelen bedoeld in art. 70 van de wet van 17 juni 2016 In toepassing van artikel 39 van het Plaatsingsbesluit waarin wordt bepaald dat in de opdrachtdocumenten het toepassingsgebied van de verklaring op erewoord kan worden verruimd, verklaart de inschrijver wanneer hij zijn offerte indient:

op erewoord in het bezit te zijn van de onderstaande documenten en ze op eenvoudig verzoek binnen 10 dagen aan de aanbestedende dienst te bezorgen (deze documenten zullen gevraagd worden wanneer de inschrijver in aanmerking komt voor de gunning van de opdracht).

1. Strafblad

Uittreksel uit het strafblad of gelijkwaardig document uitgereikt door een bevoegde gerechtelijke of administratieve overheid van het betreffende land.

2. Attest van afwezigheid van faillissement

Een attest uitgereikt door de bevoegde overheid van het betreffende land waaruit blijkt dat de inschrijver niet in staat van faillissement of van vereffening verkeert, zijn werkzaamheden niet heeft gestaakt, geen gerechtelijke reorganisatie ondergaat, of geen aangifte heeft gedaan van zijn faillissement, voor hem geen procedure van vereffening of gerechtelijke reorganisatie aanhangig is, of hij in een vergelijkbare toestand verkeert ingevolge een soortgelijke procedure die bestaat in andere nationale reglementeringen


Categorie D16 klasse 1 tem 4 en erkenning technicus verwarmingsketels EPB GI/GII

Toch gebeuren de bestellingen slechts in overeenstemming met de erkenning van de aannemer afhankelijk van het percentage van werken dat aan de inschrijvers zal worden toegewezen.

In de offerte wordt aangegeven:

1° ofwel dat de inschrijver over de vereiste erkenningen beschikt;

2° dat de inschrijver houder is van een attest of ingeschreven staat op een officiële lijst van erkende aannemers in een andere lidstaat van de Europese Unie. In dat geval kan de kandidaat of inschrijver bij zijn aanvraag tot deelneming of offerte het door de bevoegde certificeringsinstelling afgeleverde certificaat of het door de bevoegde instantie van de lidstaat bevestigde bewijs van inschrijving voegen, alsook elk document dat de gelijkwaardigheid tussen deze certificering of inschrijving en de vereiste erkenning als bedoeld in het eerste lid kan aantonen. De attesten vermelden de referenties die de inschrijving op de officiële lijst of verkrijging van de certificering mogelijk maakten, net als de classificatie op die lijst; ofwel

3° ofwel dat de inschrijver de toepassing inroept van artikel 3, eerste lid, 2°, van de wet van 20 maart 1991 houdende regeling van de erkenning van aannemers van werken. In toepassing van artikel 39 van het Plaatsingsbesluit dat bepaalt dat de opdrachtstukken het toepassingsgebied van de erklaring op erewoord kunnen verruimen.

Wanneer hij zijn offerte indient, verklaart de inschrijver:

op erewoord in het bezit te zijn van de bedoelde documenten en ze op eenvoudig verzoek binnen 10 dagen aan de aanbesteder te bezorgen (deze documenten zullen gevraagd worden wanneer de inschrijver in aanmerking komt voor de gunning van de opdracht).


Vereiste erkenning: D16 (Sanitaire installaties en gasverwarmingsinstallaties met individuele toestellen), klasse 4


AFDELING: PROCEDURE

Openbare procedure
Termijn voor ontvangst van projecten of deelnemingsaanvragen: 2020-02-20
Plaatselijke tijd: 14:00
De inschrijving moet geldig blijven tot 2020-08-18
Omstandigheden waarin de inschrijvingen worden geopend: Datum: 2020-02-20
Plaatselijke tijd: 14:00

SCRL Le Logement Molenbeekois

Sint-Jan-Baptistvoorplein 27 te 1080 Brussel


AFDELING: AANVULLENDE INLICHTINGEN


De offertes kunnen alleen elektronisch ingediend worden via de e-Tendering internetsite https://eten.publicprocurement.be/.


Beroepsinstantie
RECHTBANK VAN EERSTE AANLEG VAN BRUSSEL
Brussel
1000
info@just.fgov.be
https://justice.belgium.be
Datum van verzending van deze aankondiging: 2020-01-15