N. 10/2019 - 019079-2019 Gelieve hieronder de geselecteerde Europese overheidsopdracht te vinden.

zondag 5 mei 2024
Gelieve hieronder de geselecteerde Europese overheidsopdracht te vinden.
N. 10/2019 - 019079-2019
Publicatiedatum:15/01/2019
Uiterste datum:11/02/2019
 
Type:Aankondiging van opdracht
Land:BE
Onderwerp:
Evaluatie-adviesdiensten
Aanbestedende overheid:
Leefmilieu Brussel

CPV-classificatie (gemeenschappelijke woordenlijst overheidsopdrachten):
79419000
Beschrijving:
Evaluatie-adviesdiensten.

AFDELING: AANBESTEDENDE DIENST

Leefmilieu Brussel Havenlaan 86C/3000 Brussel 1000 Mevrouw Joke De Ridder Telefoon: +32 7757925 _hidden_@environnement.brussels www.leefmilieu.brussels https://cloud.3p.eu/Downloads/1/2085/UM/2018 https://eten.publicprocurement.be

AFDELING: VOORWERP VAN DE OPDRACHT

Begeleiding en controle uitvoeren in het kader van het Good Food-label voor kantines in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest alsook het promoten van het label en nagaan of het mogelijk is om centrale keukens te labelen

2018A0450

Zie II.1.1

Inschrijvingen mogen worden ingediend voor meerdere percelen, maximumaantal: 2

Controle van de criteria van het Good Food-label met oog op het toekennen van dit label aan grootkeukens in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Perceel nr.: 1

Zie II.2.1

Gunningscriteria Kwaliteitscriterium Naam: Methodologie voor de controle van de keuken zodat deze minder intensief is zonder teveel in te boeten aan kwaliteit Weging: 35 Kwaliteitscriterium Naam: Methodologie hoe dezelfde werkwijze wordt gegarandeerd zodat telkens met dezelfde maten en gewichten wordt gecontroleerd Weging: 20 Kwaliteitscriterium Naam: Methodologie hoe de piekmomenten worden opgevangen Weging: 10 Prijs Weging: 35 Looptijd in maanden 12

Begeleiding, ondersteuning en rekruteren van Brusselse kantines met het oog op de toekenning van het Good Food-label en promoten van het label

Perceel nr.: 2

Zie II.2.1

Gunningscriteria Kwaliteitscriterium Naam: Methodologie van audit en minibegeleiding zodat deze minder intensief is minibegeleiding zodat deze minder intensief is Weging: 20 Kwaliteitscriterium Naam: Methodologie van hoe de opleidingscyclus wordt geïntegreerd in de begeleiding Weging: 5 Kwaliteitscriterium Naam: Pertinentie methodologie van de helpdesk en welke middelen kunnen worden ingezet indien het antwoord niet gekend is Weging: 10 Kwaliteitscriterium Naam: Pertinentie methodologie van de organisatie van de labeluitreiking en welke animatie wordt voorzien om de uitwisseling te bevorderen Weging: 5 Kwaliteitscriterium Naam: Pertinentie van de methodologie evaluatie gelabelde kantines Weging: 15 Kwaliteitscriterium Naam: Pertinentie methodologie promotie Good Food label en rekrutering kantines Weging: 15 Prijs Weging: 30 Looptijd in maanden 12

Studie om te bekijken hoe we centrale keukens kunnen labelen in het Brussels Gewest

Perceel nr.: 3

Zie II.2.1

Gunningscriteria Kwaliteitscriterium Naam: Pertinentie methodologie van het bestuderen van het labelen van centrale keukens Weging: 60 Prijs Weging: 40 Looptijd in maanden 12

AFDELING: JURIDISCHE, ECONOMISCHE, FINANCIËLE EN TECHNISCHE INLICHTINGEN

* Het UEA, waarmee de inschrijver verklaart dat hij zich niet bevindt in een van de uitsluitingssituaties als bedoeld in de artikelen 67 tot 69 van de wet van 17-6-2016.

Het UEA, waarmee de inschrijver verklaart dat hij voldoet aan de onderstaande selectiecriteria:

Het UEA, waarmee de inschrijver verklaart dat hij voldoet aan de onderstaande selectiecriteria:

1. Een lijst van de voornaamste diensten die gedurende de laatste drie jaar werden verricht, met vermelding van het bedrag, de datum en de publiek- of privaatrechtelijke instanties waarvoor zij bestemd waren.

2. De studie- en beroepskwalificaties van de dienstverlener.

3. Enkel voor perceel 1, perceel 2: De studie- en beroepskwalificaties van de dienstverlener.

1. De inschrijver moet minstens 1 opdracht hebben uitgevoerd van minimum 20 000 EUR in grootkeukens op gebied van voeding en hierin 3 jaar ervaring hebben: een begeleiding om te helpen bij het verduurzamen van het voedingsaanbod of het uitvoeren van controles in grootkeukens op gebied van voeding of deelgenomen hebben aan een studie op gebied van grootkeukens in Brussel. We wensen een korte beschrijving van de uitgevoerde opdracht (maximum halve pagina). Hieruit moet blijken dat de inschrijver weet hoe een grootkeuken werkt in de keuken (bestellingen, stock, kookprocessen, voedingsproducten, personeelsbeheer enz.).

2. Voor de 3 percelen moet de inschrijver een goede kennis hebben van de principes van een duurzame voeding. De inschrijver moet minstens 1 jaar ervaring hebben in projectbeheer rond duurzame voeding. We wensen een korte beschrijving van de uitgevoerde opdracht (maximum halve pagina). Hieruit moet blijken dat de inschrijver de principes kent van seizoensgebonden producten, vegetarische maaltijden, voedselverspilling, bio, lokaal alsook alle bestaande labels (bio, Good Food, Fairtrade enz.)

3. Voor perceel 1 en 2 moet de inschrijver tweetalig (Frans/Nederlands) zijn.

De inschrijver moet kunnen aantonen dat ofwel één werknemer tweetalig is met een attest dat aangeeft dat hij de tweede taal (Frans of Nederlands, niet zijn moedertaal) machtig is van Selor of gelijkwaardig ofwel 2 werknemers hebben met elk een verschillende moedertaal.

AFDELING: PROCEDURE

Termijn voor ontvangst van projecten of deelnemingsaanvragen: 2019-02-11 Plaatselijke tijd: 14:00 De inschrijving moet geldig blijven tot 2019-05-12 Omstandigheden waarin de inschrijvingen worden geopend: Datum: 2019-02-11 Plaatselijke tijd: 14:00

Havenlaan 86C/3000, 1000 Brussel

AFDELING: AANVULLENDE INLICHTINGEN

De offertes kunnen alleen elektronisch ingediend worden via de e-Tendering internetsite https://eten.publicprocurement.be/

Raad van State Wetenschapsstraat 33 Brussel (Etterbeek) 1040 http://www.raadvst-consetat.be Datum van verzending van deze aankondiging: 2019-01-11


Tekst in originele taal
 

AFDELING: AANBESTEDENDE DIENST

Bruxelles Environnement Avenue du port 86C/3000 Bruxelles 1000 Mme Joke De Ridder Telefoon: +32 7757925 _hidden_@environnement.brussels www.environnement.brussels https://cloud.3p.eu/Downloads/1/2085/UM/2018 https://eten.publicprocurement.be

AFDELING: VOORWERP VAN DE OPDRACHT

Effectuer un accompagnement et un contrôle dans le cadre du label good food des cantines en region de Bruxelles-Capitale, ainsi que la promotion du label et analyser s’il est possible de labelliser des cuisines centrales

2018A0450

Voir II.1.1).

Inschrijvingen mogen worden ingediend voor meerdere percelen, maximumaantal: 2

Contrôle des critères du label Good Food en vue de l'octroi de ce label à des cantines en région de Bruxelles-Capitale

Perceel nr.: 1

Voir II.2.1).

Gunningscriteria Kwaliteitscriterium Naam: Méthodologie pour le contrôle de la cuisine afin qu’il soit moins intensif sans toutefois perdre trop en qualité Weging: 35 Kwaliteitscriterium Naam: Méthodologie pour garantir une uniformité au niveau de la méthode de contrôle afin qu’il n’y ait pas deux poids deux mesures Weging: 20 Kwaliteitscriterium Naam: Méthodologie utilisée pour gérer les périodes de rush Weging: 10 Prijs Weging: 35 Looptijd in maanden 12

Accompagnement, soutien et recrutement de cantines bruxelloises en vue de l’octroi du label Good Food et de la promotion du label

Perceel nr.: 2

Voir II.2.1).

Gunningscriteria Kwaliteitscriterium Naam: Méthodologie de l’audit et du mini-accompagnement afin qu’ils soient moins intensifs mini-accompagnement afin qu’il soit moins intensif Weging: 20 Kwaliteitscriterium Naam: Méthodologie pour l’intégration du cycle de formation dans l’accompagnement Weging: 5 Kwaliteitscriterium Naam: Pertinence de la méthodologie pour le helpdesk et des moyens mis en œuvre si la réponse n’est pas connue Weging: 10 Kwaliteitscriterium Naam: Pertinence de la méthodologie pour l’organisation de la remise des labels et des animations prévues pour favoriser les échanges Weging: 5 Kwaliteitscriterium Naam: Pertinence de la méthodologie pour l’évaluation des cantines labellisées Weging: 15 Kwaliteitscriterium Naam: Pertinence de la méthodologie pour la promotion du label Good Food et le recrutement de cantines Weging: 15 Prijs Weging: 30 Looptijd in maanden 12

Étude pour examiner comment nous pouvons labelliser les cuisines centrales en Région bruxelloise

Perceel nr.: 3

Voir II.2.1).

Gunningscriteria Kwaliteitscriterium Naam: Pertinence de la méthodologie pour l’étude de la labellisation des cuisines centrales Weging: 60 Prijs Weging: 40 Looptijd in maanden 12

AFDELING: JURIDISCHE, ECONOMISCHE, FINANCIËLE EN TECHNISCHE INLICHTINGEN

- le DUME, par lequel le soumissionnaire déclare qu’il ne se trouve pas dans une des situations d’exclusion visées aux articles 67 à 69 de la loi du 17.6.2016.

Le DUME, par lequel le soumissionnaire déclare qu'il satisfait aux critères de sélection suivants:

Le DUME, par lequel le soumissionnaire déclare qu'il satisfait aux critères de sélection suivants:

1) une liste des principaux services prestés au cours des 3 dernières années, indiquant le montant, la date et le destinataire public ou privé;

2) l'indication des titres d'études et professionnels du prestataire de services;

3) uniquement pour lot 1, lot 2: l'indication des titres d'études et professionnels du prestataire de services.

1) le soumissionnaire doit avoir réalisé au moins 1 marché de minimum 20 000 EUR dans des restaurants de collectivité dans le domaine de l'alimentation et avoir 3 ans d'expérience dans ce domaine: un accompagnement pour aider à la durabilisation de l'offre alimentaire ou la réalisation de contrôles dans des cantines dans le domaine de l'alimentation ou avoir participé à une étude dans le domaine des cuisines de collectivité à Bruxelles. Nous souhaitons recevoir une brève description du marché réalisé (maximum une demi-page). Il doit en ressortir que le soumissionnaire sait comment fonctionne la cuisine d'une cantine (commandes, stock, méthodes culinaires, produits alimentaires, gestion du personnel, etc.);

2) pour les 3 lots, le soumissionnaire doit avoir une bonne connaissance des principes d'une alimentation durable. Le soumissionnaire doit avoir au moins 1 an d'expérience dans la gestion de projet sur le thème de l’alimentation durable. Nous souhaitons recevoir une brève description du marché réalisé (maximum une demi-page). Il doit en ressortir que le soumissionnaire connaît les principes des produits saisonniers, des repas végétariens, du gaspillage alimentaire, du bio, du local, ainsi que tous les labels existants (bio, Good Food, commerce équitable, etc.);

3) pour les lots 1 et 2, le soumissionnaire doit être bilingue (français/néerlandais). Le soumissionnaire doit pouvoir démontrer soit qu’un de ses collaborateurs est bilingue, au moyen d’un certificat du Selor ou équivalent attestant qu’il connaît la deuxième langue (néerlandais ou français, autre que sa langue maternelle), soit qu’il a 2 collaborateurs de langue maternelle différente.

AFDELING: PROCEDURE

Termijn voor ontvangst van projecten of deelnemingsaanvragen: 2019-02-11 Plaatselijke tijd: 14:00 De inschrijving moet geldig blijven tot 2019-05-12 Omstandigheden waarin de inschrijvingen worden geopend: Datum: 2019-02-11 Plaatselijke tijd: 14:00

Avenue du Port 86C/3000, 1000 Bruxelles

AFDELING: AANVULLENDE INLICHTINGEN

Les offres peuvent uniquement être introduites électroniquement sur le site internet de e-Tendering https://eten.publicprocurement.be/.

Conseil d'État Rue de la Science 33, 1040 Bruxelles Bruxelles (Etterbeek) 1040 http://www.raadvst-consetat.be Datum van verzending van deze aankondiging: 2019-01-11

AFDELING: AANBESTEDENDE DIENST

Leefmilieu Brussel Havenlaan 86C/3000 Brussel 1000 Mevrouw Joke De Ridder Telefoon: +32 7757925 _hidden_@environnement.brussels www.leefmilieu.brussels https://cloud.3p.eu/Downloads/1/2085/UM/2018 https://eten.publicprocurement.be

AFDELING: VOORWERP VAN DE OPDRACHT

Begeleiding en controle uitvoeren in het kader van het Good Food-label voor kantines in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest alsook het promoten van het label en nagaan of het mogelijk is om centrale keukens te labelen

2018A0450

Zie II.1.1

Inschrijvingen mogen worden ingediend voor meerdere percelen, maximumaantal: 2

Controle van de criteria van het Good Food-label met oog op het toekennen van dit label aan grootkeukens in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Perceel nr.: 1

Zie II.2.1

Gunningscriteria Kwaliteitscriterium Naam: Methodologie voor de controle van de keuken zodat deze minder intensief is zonder teveel in te boeten aan kwaliteit Weging: 35 Kwaliteitscriterium Naam: Methodologie hoe dezelfde werkwijze wordt gegarandeerd zodat telkens met dezelfde maten en gewichten wordt gecontroleerd Weging: 20 Kwaliteitscriterium Naam: Methodologie hoe de piekmomenten worden opgevangen Weging: 10 Prijs Weging: 35 Looptijd in maanden 12

Begeleiding, ondersteuning en rekruteren van Brusselse kantines met het oog op de toekenning van het Good Food-label en promoten van het label

Perceel nr.: 2

Zie II.2.1

Gunningscriteria Kwaliteitscriterium Naam: Methodologie van audit en minibegeleiding zodat deze minder intensief is minibegeleiding zodat deze minder intensief is Weging: 20 Kwaliteitscriterium Naam: Methodologie van hoe de opleidingscyclus wordt geïntegreerd in de begeleiding Weging: 5 Kwaliteitscriterium Naam: Pertinentie methodologie van de helpdesk en welke middelen kunnen worden ingezet indien het antwoord niet gekend is Weging: 10 Kwaliteitscriterium Naam: Pertinentie methodologie van de organisatie van de labeluitreiking en welke animatie wordt voorzien om de uitwisseling te bevorderen Weging: 5 Kwaliteitscriterium Naam: Pertinentie van de methodologie evaluatie gelabelde kantines Weging: 15 Kwaliteitscriterium Naam: Pertinentie methodologie promotie Good Food label en rekrutering kantines Weging: 15 Prijs Weging: 30 Looptijd in maanden 12

Studie om te bekijken hoe we centrale keukens kunnen labelen in het Brussels Gewest

Perceel nr.: 3

Zie II.2.1

Gunningscriteria Kwaliteitscriterium Naam: Pertinentie methodologie van het bestuderen van het labelen van centrale keukens Weging: 60 Prijs Weging: 40 Looptijd in maanden 12

AFDELING: JURIDISCHE, ECONOMISCHE, FINANCIËLE EN TECHNISCHE INLICHTINGEN

* Het UEA, waarmee de inschrijver verklaart dat hij zich niet bevindt in een van de uitsluitingssituaties als bedoeld in de artikelen 67 tot 69 van de wet van 17-6-2016.

Het UEA, waarmee de inschrijver verklaart dat hij voldoet aan de onderstaande selectiecriteria:

Het UEA, waarmee de inschrijver verklaart dat hij voldoet aan de onderstaande selectiecriteria:

1. Een lijst van de voornaamste diensten die gedurende de laatste drie jaar werden verricht, met vermelding van het bedrag, de datum en de publiek- of privaatrechtelijke instanties waarvoor zij bestemd waren.

2. De studie- en beroepskwalificaties van de dienstverlener.

3. Enkel voor perceel 1, perceel 2: De studie- en beroepskwalificaties van de dienstverlener.

1. De inschrijver moet minstens 1 opdracht hebben uitgevoerd van minimum 20 000 EUR in grootkeukens op gebied van voeding en hierin 3 jaar ervaring hebben: een begeleiding om te helpen bij het verduurzamen van het voedingsaanbod of het uitvoeren van controles in grootkeukens op gebied van voeding of deelgenomen hebben aan een studie op gebied van grootkeukens in Brussel. We wensen een korte beschrijving van de uitgevoerde opdracht (maximum halve pagina). Hieruit moet blijken dat de inschrijver weet hoe een grootkeuken werkt in de keuken (bestellingen, stock, kookprocessen, voedingsproducten, personeelsbeheer enz.).

2. Voor de 3 percelen moet de inschrijver een goede kennis hebben van de principes van een duurzame voeding. De inschrijver moet minstens 1 jaar ervaring hebben in projectbeheer rond duurzame voeding. We wensen een korte beschrijving van de uitgevoerde opdracht (maximum halve pagina). Hieruit moet blijken dat de inschrijver de principes kent van seizoensgebonden producten, vegetarische maaltijden, voedselverspilling, bio, lokaal alsook alle bestaande labels (bio, Good Food, Fairtrade enz.)

3. Voor perceel 1 en 2 moet de inschrijver tweetalig (Frans/Nederlands) zijn.

De inschrijver moet kunnen aantonen dat ofwel één werknemer tweetalig is met een attest dat aangeeft dat hij de tweede taal (Frans of Nederlands, niet zijn moedertaal) machtig is van Selor of gelijkwaardig ofwel 2 werknemers hebben met elk een verschillende moedertaal.

AFDELING: PROCEDURE

Termijn voor ontvangst van projecten of deelnemingsaanvragen: 2019-02-11 Plaatselijke tijd: 14:00 De inschrijving moet geldig blijven tot 2019-05-12 Omstandigheden waarin de inschrijvingen worden geopend: Datum: 2019-02-11 Plaatselijke tijd: 14:00

Havenlaan 86C/3000, 1000 Brussel

AFDELING: AANVULLENDE INLICHTINGEN

De offertes kunnen alleen elektronisch ingediend worden via de e-Tendering internetsite https://eten.publicprocurement.be/

Raad van State Wetenschapsstraat 33 Brussel (Etterbeek) 1040 http://www.raadvst-consetat.be Datum van verzending van deze aankondiging: 2019-01-11