N. 231/2019 - 566699-2019 Gelieve hieronder de geselecteerde Europese overheidsopdracht te vinden.

zondag 5 mei 2024
Gelieve hieronder de geselecteerde Europese overheidsopdracht te vinden.
N. 231/2019 - 566699-2019
Publicatiedatum:29/11/2019
Uiterste datum:14/01/2020
 
Type:Aankondiging van opdracht
Land:BE
Onderwerp:
Maaltijdcheques
Aanbestedende overheid:
Agentschap Facilitair Bedrijf 0316.380.841_502760

CPV-classificatie (gemeenschappelijke woordenlijst overheidsopdrachten):
30199770
Beschrijving:
Maaltijdcheques.

AFDELING: AANBESTEDENDE DIENST

Agentschap Facilitair Bedrijf 0316.380.841_502760 Havenlaan 88, bus 60 Brussel 1000 Team plaatsing en rapportering _hidden_@kb.vlaanderen.be https://enot.publicprocurement.be/enot-war/preViewNotice.do?noticeId=360018 https://enot.publicprocurement.be/enot-war/preViewNotice.do?noticeId=360018 https://enot.publicprocurement.be/enot-war/preViewNotice.do?noticeId=360018 https://eten.publicprocurement.be/etendering/viewWorkspacesBasedOnExtUrl.do?wsName=HFB-2019%2FHFB%2FOP%2F59092-F02

AFDELING: VOORWERP VAN DE OPDRACHT

2019/HFB/OP/59092 - Aanmaken, verdelen, beheren en innen van elektronische maaltijdcheques

HFB-2019/HFB/OP/59092-F02_0

Aanmaken, verdelen, beheren en innen van elektronische maaltijdcheques.

Brussels Hoofdstedelijk Gewest en Vlaams Gewest.

Aanmaken, verdelen, beheren en innen van elektronische maaltijdcheques.

Gunningscriteria Kwaliteitscriterium Naam: Kwaliteit van de dienstverlening Weging: 20 Kwaliteitscriterium Naam: Aanvullend aanbod Weging: 10 Prijs Weging: 70 Looptijd in maanden 48

AFDELING: JURIDISCHE, ECONOMISCHE, FINANCIËLE EN TECHNISCHE INLICHTINGEN

Zie bestek.

Zie bestek.

Zie bestek.

Klasse: n.v.t., categorie: n.v.t.

AFDELING: PROCEDURE

Termijn voor ontvangst van projecten of deelnemingsaanvragen: 2020-01-14 Plaatselijke tijd: 09:45 Looptijd in maanden vanaf de datum van ontvangst van de inschrijving 4 Omstandigheden waarin de inschrijvingen worden geopend: Datum: 2020-01-15 Plaatselijke tijd: 09:45

AFDELING: AANVULLENDE INLICHTINGEN

Zie bestek.

Raad van State - Griffie van de afdeling bestuursrechtspraak Wetenschapsstraat 33 Brussel 1040 http://www.raadvst-consetat.be/?lang=nl&page=about_organisation_graft_administration Datum van verzending van deze aankondiging: 2019-11-26


Tekst in originele taal
 

AFDELING: AANBESTEDENDE DIENST

Agentschap Facilitair Bedrijf 0316.380.841_502760 Havenlaan 88, bus 60 Brussel 1000 Team plaatsing en rapportering _hidden_@kb.vlaanderen.be https://enot.publicprocurement.be/enot-war/preViewNotice.do?noticeId=360018 https://enot.publicprocurement.be/enot-war/preViewNotice.do?noticeId=360018 https://enot.publicprocurement.be/enot-war/preViewNotice.do?noticeId=360018 https://eten.publicprocurement.be/etendering/viewWorkspacesBasedOnExtUrl.do?wsName=HFB-2019%2FHFB%2FOP%2F59092-F02

AFDELING: VOORWERP VAN DE OPDRACHT

2019/HFB/OP/59092 - Aanmaken, verdelen, beheren en innen van elektronische maaltijdcheques

HFB-2019/HFB/OP/59092-F02_0

Aanmaken, verdelen, beheren en innen van elektronische maaltijdcheques.

Brussels Hoofdstedelijk Gewest en Vlaams Gewest.

Aanmaken, verdelen, beheren en innen van elektronische maaltijdcheques.

Gunningscriteria Kwaliteitscriterium Naam: Kwaliteit van de dienstverlening Weging: 20 Kwaliteitscriterium Naam: Aanvullend aanbod Weging: 10 Prijs Weging: 70 Looptijd in maanden 48

AFDELING: JURIDISCHE, ECONOMISCHE, FINANCIËLE EN TECHNISCHE INLICHTINGEN

Zie bestek.

Zie bestek.

Zie bestek.

Klasse: n.v.t., categorie: n.v.t.

AFDELING: PROCEDURE

Termijn voor ontvangst van projecten of deelnemingsaanvragen: 2020-01-14 Plaatselijke tijd: 09:45 Looptijd in maanden vanaf de datum van ontvangst van de inschrijving 4 Omstandigheden waarin de inschrijvingen worden geopend: Datum: 2020-01-15 Plaatselijke tijd: 09:45

AFDELING: AANVULLENDE INLICHTINGEN

Zie bestek.

Raad van State - Griffie van de afdeling bestuursrechtspraak Wetenschapsstraat 33 Brussel 1040 http://www.raadvst-consetat.be/?lang=nl&page=about_organisation_graft_administration Datum van verzending van deze aankondiging: 2019-11-26